Om oss

Vakuum-Service AS ble etablert i 1972 og har spesialisert seg innen vakuumteknikk. Foruten salg og service av vakuumteknisk utstyr konstruerer og produserer vi vakuum-tørkeanlegg, prosessanlegg spesielt innen kjemi, samt kundespesiferte anlegg. Vi påtar oss også konsulentoppdrag innen vakuumteknikk.

Vi representerer idag Edwards Vacuum som leverer alt innen fin- høy- ultrahøy-vakuum, tørtløpende pumper, blowere, væskeringspumper etc. Vi leverer også utstyr og deler for Gebr. Becker grovvakuum-pumper (oljesmurte og tørtløpende) og sidekanal-blåsere, Martin Christ GmbH frysetørkeanleg og vakuum-konsentratorer. Vi har også et meget bredt spekter av bla. måleinstrumenter og byggedeler.

Våre avgassingsanlegg for isolasjonsolje er levert til Japan, Canada, Singapore og Europa.

På oppdrag utfører vi vakuumtørking, tetthetskontroll og helium lekkasjesøking over hele verden on shore og offshore.

I tillegg til vårt salgs- og serviceapparat for de produkter vi leverer har vi også lang og bred erfaring med service og reparasjon på andre typer og merker vakuumpumper.

Vi har videre solid erfaring mht. beregning og effektivisering av sentralvakuumanlegg. Et korrekt avpasset, dimensjonert og effektivisert sentralvakuumanlegg vil bla. redusere energiforbruket, redusere støynivået i produksjonslokalet, gi bedre utnyttelse av pumpens kapasitet, samt redusere slitasjen på pumpene.

Ved en eventuell driftsstans på en pumpe vil man med et riktig sentralpumpe-anlegg ikke bli så sårbar mht. produksjonsstans som når det er en pumpe direkte til hver enkelt maskin.

Skulle De senere få behov for å vurdere et sentralvakuumanlegg, står vi også her gjerne til tjeneste med vårt individuelle forslag til optimal løsning for Deres produksjonslinje.

Med vennlig hilsen

Vakuum-Service AS